Dagar som rusar förbi

Veckan är över, men måste säga att den varit riktigt trevlig!


Negativt är att min hårddisk med ALLA mina foton på har gått och dött. Känns jättetråkigt, men är fortfarande här. Hade det hänt när jag kommit tillbaka till Sverige, vet jag ärligt inte vad jag skulle ha gjort…I vilket fall. Jag träffade min tyske vän Justus i lördags, där vi gick runt i min stads shoppingcenter för fem timmar. När Melissa sedan hämtade mig, så åkte vi och handlade mat och även tog en sväng till Starbucks. På kvällen efter middagen gick jag och bowlade med Kati, Hailey och Allison (inte min värdsyster). Säger tummen upp för lördagar!


På söndagen tog jag det mer eller mindre chill - gjorde läxor och det var nog det. 
När det sedan började bli kväll så knäppte jag några bilder och lärde Brody en del tennisskills tills det blev mörkt.
Han är RIKTIGT bra på tennis för att vara första gången, jises. 
Gick sedan och myste i soffan med Gus (Boxern).


Första tennismatchen för året

Idag så hade vi första tävlingen i tennisteamet, vilket var på hemmaplan. Var tänkt att vi skulle spela utomhus, men började snöa två timmar innan, så sista minuten ändrades planen och därför spelade vi inomhus. -bild av Melissa K.-

Eftersom jag är i reserveteam med 20 andra, så behövde vi spela dubbel (så att alla skulle ha fått spela en match). Jag spelade med Maddie, och vi vann vår match. Personligen spelade jag rätt dåligt, men men. Min värdfamilj kom,  alla fyra vilket kändes jättekul! 

Igår så spelade jag en challenge match mot Julissa som är över mig på listan i reserve-team. Det är nämligen så att efter reserve-team är JV (JuniorVarsity) och efter JV kommer Varsity. Varsity är de topp 10 för teamet och kommer spela runt 20 matcher under säsongen. JV kommer få spela runt 10 matcher, och reserve-team, där jag står just nu, får jag kanske spela upp till fyra matcher. 
Så utmana andra är sättet att nå upp till JV eller Varsity.
Jag vann över Julissa, så kommer nu ta hennes plats som var ett steg högre upp på listan, och hon får min plats. 

Något jag kommer sakna något extremtFrukost med Kati. Eller bara före skolan ta en kaffe. Får njuta så mycket som möjligt den tiden jag har kvar. 

Är idag torsdag, och känns skönt att det snart är helg igen. Får se vad helgen erbjuder denna gång. 

Har denna vecka inte hänt särkilt mycket faktiskt. Har blivit kallt, så tränar tennis inomhus. Skolan rullar på, har inte alls mycket läxor, så har blivit monopol med Brody och spelat Bingo med hela familjen. 
Sover mer än vanligt, vilket jag inte förstår. Har blivit upp till 10 timmars sömn tre dagar i rad, jättekonstigt. Är kanske bara för att vädret ändras, inte vet jag?

Har imorgon min första tennis tävling här i USA. Gick igår uruselt på träningen för mig, så känner mig så väldigt peppad för att tävla imorgon. Försöker hålla humöret uppe i allafall, för kan ju inte gå bra alla gånger, eller hur?

Ha en fortsatt bra vecka,
Kram,