Jag hör fortfarande havsvindarna

Ännu en vecka som gått. 
Mer ledsamt och mer lycklig. En hel degmix känns det som. Varje dag tillsätts en ingrediens tills det kommer till den där dagen då faktiskt degen ska in i ugnen och bli tillagad. En kaka där det började från råa ingredienser till ett pack som tillsammans blivit något. Men så blir en bit av kakan tagen men man vill behålla den med. Vill ha allt men man får äta det man får.

Eller som att man saknar bregottet till en skagaholmslimpa med hushållsost på. Men att man får tillbaka smöret men då att osten tas bort. Förstår ni? 


Kommentarer/Comments
Mamma säger:

Slicka i dig kaksmeten! Ät så mycket av kakan som du kan! I framtiden fixar du nya kakor ; mren med annan smak..... kram från Mamma. Lisbert sover på uteplatsen på baksidan....

2015-04-20 | 12:16:29
Ylva säger:

O jag sover på soffan. Fortfarande utslagen efter flunsan som din mamma nog smittade mig med via telefonen😍. Passa på o njut den sista tiden. Snart är du i Sverige igen. Så fort tiden gått. Skall bli kul att träffa dig igen .

2015-04-20 | 19:42:40
Agneta säger:

Ännu en av Dina helt underbara bilder. Sanslöst vacker. Njut nu av varje minut av tiden som är kvar och ha hur roligt som helst. Kram,

2015-04-21 | 15:17:45

Kommentera inlägget här/Comment here:

Namn/Name:
Kom ihåg mig?/Remember me?

E-postadress: (publiceras ej/ E-mail adress (won't be published)

URL/Bloggadress:

Kommentar/Comment:

Trackback