Sista dagen i februari

 Idag är det lördag, tjoho!
På morgonen så tog jag det mest lugnt, och städade delar av rummet. 
Vid lunchtid så åkte vi (min värdfamilj och jag) iväg till en liten stad som låg ca. 15 minuter bort där vi tittade snabbt på en skola som Brody eventuellt ska börja på till hösten, och en förskola till Alli. 
 
Efter det så åkte vi till kapplöpningsbanan. Det inträffade två ovanliga saker på en och samma dag. Först, något som varken min värdpappa eller värdmamma sätt förut- Dörrarna öppnades för hästarn utan att någon jockey red hästarna i första racet. Så åtta hästar sprang omkring på gallopbanan utan någon ryttare.
Det andra som hände var att någon vann 14354 dollar, vilket i kronor ungefär är 100 500. (Inte jag, men hade ju varit trevligt om det hade hänt.)
I slutet såg vi även ett par som gift sig, där de troligtvis kommit direkt från kyrkan. 

Efter alla race var klara så åkte vi och käkade middg på något som liknde ett bencin-stopp-ställe.
Till förrätt beställde vi kyckling i tre smaker, asiatisk, BBQ, och sedan något vansinnigt starkt. 
Blev sedan en suveränt god hamburgare till huvudrätt och som även gav mig en rejäl matkoma. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bilder från fredagen

 
 
 
 
 
 
 

Hemma och ser på filmen Brave

Skolfesten, även kallat winter ball var riktigt seg. 
Lamporna är delvis tända, och lärare är lite överallt, har inga problem med det, men mitten på dansgolvet, där det vanligtvis är dans... där står folket och gör "grinding". Hela det konceptet är ju bara pinsamt.
För er som inte vet så är "Grinding" en dansrörelse där två personer skakar sina höfter väldigt (extremt) nära varandra i samma samma rörelse som partnerns och båda är vända i samma riktning.
Detta är "helt normalt" så även lärarna kollar på utan att ha någon kommentar om det.
Jag lämnade efter en stund, och var riktigt skönt, för var väldigt segt.
Musiken som spelades, det var önskemål, så den klagar jag inte på. Dessutom, som var DJ var faktiskt en utbytesstudent från Spanien som jag känner till.

Jag uppskattade och hade en trevlig tid innan skolfesten, för umgicks med Lucia (från Italien), Caroline (från Danmark), och Kari-Anne (från Norge).Skrive r mer om det imorgon för ska sova nu. 

Märkte nu att det redan gått över till lördag, så med andra ord, senare idag.
Godnatt!